3D mozgókép: film, animáció

Bármely külsõ vagy belsõ helyszínrõl, tárgyról csúcsminõségû fotorealisztikus mozgókép ís készíthatõ. Egy épület látványosan bejárható a kamera mozgásával, forgatásával, zoomolással. Csodálatos élmény az egy év múlva elkészülõ lakásban körsétát tenni... A fotorealisztikus 3D filmeket online és offline felhasználásra egyránt ajánljuk.

A fotorealisztikus 3D filmeket általában HD 720p minõségben (1280x720 pixel, 25 fps) készítjük, de természetesen lehetőség van ennél nagyobb (HD 1080p) vagy kisebb (PAL) felbontás használatára is.

Emberek megjelenítésével még élethûbbé tudjuk varázsolni a 3D filmjeinket.
Építészeti walkthrough és flyby (bejárás és körberepülés) 3d animáció színesebbé tételére az alábbi technológiát használjuk: 3D emberalak modelljeinkre (száznál is több különbözõ korú, nemû és ruházatú virtuális embermodell) élõ (hús-vér) emberek motion capture technológiával digitalizált mozgásait applikáljuk. Igyekszünk mindig az abrázolt tér jellegéhez illeszkedõ embertípusok és mozgásformák kiválasztásával realisztikussá tenni a 3d filmeket.

Jelenetenként általában 5-10 ember mozgatásával már igen dinamikus, életszerû látványt nyújthatunk.

Az epítészeti animációnál a hangsúly természetesen magán a bemutatni kívánt épületen van, a mozgó emberek (és autók) csak másodlagos szerepet töltenek be.

12-nél több ember egyidejû mozgatása vagy speciális, összetett mozgások igénye esetén egyedi árajánlatot adunk.
Kapcsolódó referenciák: